In Nederland is Gamma PLC actief met drie merken: Gamma Communications, een snelgroeiende aanbieder van Unified Communications, cloud telefonie, mobiel en internet. Schiphol Connect is dé telecom- en internetprovider op de luchthaven Schiphol en levert telefonie en internet aan bedrijven en instellingen met een vestiging op of rond Schiphol. Nimsys levert en beheert IP-netwerken voor bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen. Naast netwerkbeheer levert het bedrijf vooral internet en VoIP telefonie aan huurders in verzamelgebouwen, zoals bijvoorbeeld Spaces en HNK. Ook kan Nimsys overige ICT-diensten leveren.

In Duitsland is Gamma een toonaangevende SIP Trunk-aanbieder en groeiende Cloud PBX-aanbieder met een uitstekende reputatie op het gebied van productkwaliteit en dienstverlening. Gamma is actief in heel Duitsland via een resellernetwerk van meer dan 1.000 partners. Met het merk Epsilon is Gamma daarnaast een grote B2B distributeur van mobiele diensten in Duitsland.

In Spanje is Gamma een toonaangevende SIP Trunk- en Cloud PBX-aanbieder die vaste en mobiele communicatie bundelt met internettoegang voornamelijk gericht op het MKB.

Wil je meer weten over onze oplossingen over samenwerken en communicatieoplossingen. Neem dan contact met ons op.